16/9/10

μία κοκορέτσι !

τα φασιστικά τερτίπια των απαγορεύσεων ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, γιατί "έτσι μας αρέσει" και δεν κάνουμε διαφήμιση, απλά διεκδικούμε το δικαίωμά μας για μαυρισμένα πνευμόνια ... Εσείς υπαλληλίσκοι του ΔΝΤ τί ζόρι τραβάτε, άλλωστε μας έχετε πρήξει ήδη τα συκώτια και τ@@... Δεν μου λέτε; απόψε πώς θα δώ τον ΠΑΟΚ χωρίς τσιγάρο; Πάει κι η καρδιά (κάτι σπλήνες και εντεράκια έμειναν, κάποτε είχατε απαγορεύσει και το κοκορέτσι).

Μουσικοσυνθέτες, συγγραφείς και ποιητές υπέρ του καπνίσματος
Την αντίθεσή τους στην καθολική απαγόρευση του καπνίσματος στα κέντρα εστίασης και αναψυχής, διατύπωσαν τα μέλη του συντονιστικού οργάνου των επαγγελματιών καφέ-μπαρ και εστιατορίων, σε εκδήλωση στο βιβλιοπωλείο «Ιανός». Μεταξύ των ομιλητών ήταν οι μουσικοσυνθέτες Θάνος Μικρούτσικος, Σταμάτης Κραουνάκης, η συγγραφέας Ζηράνα Ζατέλη, ο ποιητής Δημήτρης Αρμάος, ο εκδότης Μανόλης Δελητζανίδης, οι οποίοι υποστήριξαν το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής.

2/9/10

θέλω βραβείο επιβίωσης

"Εμπιστέψου όχι όσους σε επαινούν για κάθε τι που κάνεις ή που λες, αλλά όσους σε επιπλήττουν για τα σφάλματά σου. "    ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

Χωρίς να θέλω να γίνω ισοπεδωτικός, όλοι μας ακούσαμε και είδαμε, λίγους μήνες πριν, και διαπιστώσαμε την «αγάπη» με την οποία μας περιέβαλε τόσο η γερμανική πολιτική ηγεσία, αλλά όπως προέκυπτε από τα ρεπορτάζ και ο γερμανικός λαός (σίγουρα παραπληροφορημένος και κατευθυνόμενος για την κατάσταση στη χώρας μας).
Τον ισχυρισμό ότι, απλά ανησύχησαν για την οικονομική μας κατάσταση και για το μέλλον της χώρας μας τον απορρίπτω ως …ηλίθιο!