10/2/11

τα θετικά των ...φαλλοκρατών

1. Ακόμα και στο κατούρημα έχουμε στόχους και μπορούμε να είμαστε αθόρυβοι,όταν θέλουμε..
2. Το μόνο βιολογικό ρολόι που γνωρίζουμε , είναι αυτό που μας ειδοποιεί ότι αρχίζει το Champions League..
3 . Η εκάστοτε τσατίλα μας δεν οφείλεται σε μια αόριστη ορμονική τσιγκολελέτα,που εκφράζεται με τη δικαιολογία - πασπαρτού « έχω περίοδο »..
4 . Είμαστε τόσο απλοί και ειλικρινείς , ώστε να έχει σημαδέψει τη ζωή μας ένα σπάσιμο της μέσης του Νίκου Γκάλη μπροστά στον Τκατσένκο,το γκολ του Μαραντονα το 1986 ή το τελευταίο καλάθι του Μάικλ Τζόρνταν.Δηλαδή έχουμε ήρωες και δεν έχουμε πρόβλημα να το παραδεχτούμε.Ενώ οι γυναίκες έχουν μόνο ανταγωνίστριες.Και τον κομμωτή τους ως ότι πιο κοντινό στην έννοια « ήρωας»..
5. Όταν ασπρίζουν οι κρόταφοί μας δεν αρχίζουμε φαρμακευτική αγωγή για να καταπολεμήσουμε τη χρόνια κατάθλιψη και δεν παραμυθιαζόμαστε ότι « αν τα βάψεις ,κανείς δεν θα το προσέξει »..
6 . Μπορούμε εκ του ασφαλούς να υποστηρίζουμε τις θεωρίες περί ισότητας,αφού στο κάτω - κάτω δεν κοστίζει τίποτα .Ενώ κατά βάθος ξέρουμε καλά ότι ο άντρας ήταν αυτός που ανακάλυψε τα προκαταρκτικά στο σεξ και μάλιστα τα ονόμασε « μπύρα »..
7 . Δεν υπάρχει τίποτε άρρωστο όταν δύο γυναίκες κάνουν σεξ μεταξύ τους ,αρκεί να το κάνουν μπροστά μας..
8 . Έχουμε "λόγο τιμής"..
9 . Κατά βάθος, είναι πολύ πιο υγιές ο καλύτερος φίλος μας να λέγεται Αζόρ και να κάνει «γουφ »,από το να λέγεται « μονόπετρο » και να κάνει ενάμισι εκατομμύριο.Τουλάχιστον, σ'αυτόν που μας χάρισε τον Αζόρ δεν χρειάζεται να του κάτσουμε..
10 . Όταν λέμε « στ'αρχ**δια μου » , καταλαβαίνουν ότι κυριολεκτούμε..
11 .Τα δικά μας κριτήρια συνοψίζονται στην απλή εξίσωση «έχει ωραίο κώλο, άρα γουστάρω». Εκείνες, προκειμένου ν'αποφασίσουν, πρέπει να ξέρουν «πόσα βγάζει»,«πόσο επιτυχημένος είναι» ,«τι αμάξι οδηγεί», «αν έχει πισίνα» και «αν είναι παντρεμένος» .Πολλή κούραση..
12 . Όταν σφίξουν τα πράγματα, υπάρχει πάντα ένα Aγιο Όρος .Και μόνο που το ξέρουμε αρκεί..

9/2/11

Ιστοριούλα ΙΙΙ : 1372 μ.

Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω, να συνειδητοποιήσω, πώς στο διάολο βρίσκομαι εδώ. Μήπως είναι μόνο ένας εφιάλτης; …
Αύριο ξημερώνει η 3η Μαρτίου. Η μέρα που έχει προγραμματιστεί να γίνει το πρώτο μεγάλο χτύπημα στο καθεστώς. Προγραμματίστηκε! Ναι, αλλά άλλοι προγραμματίζουν και άλλοι είναι τώρα κρυμμένοι στο παλιό αντλιοστάσιο, στην ανατολική πλευρά της λίμνης περιμένοντας να νυχτώσει για να εκτελέσουν τα …προγραμματισθέντα.
Ποια τρέλα; Ποια απόγνωση; Ποια άγνοια κινδύνου μας οδήγησε εδώ;
Όλα μαζί και το καθένα χωριστά και πολλά άλλα.
Το Όραμα, η Ελπίδα, για ένα καλύτερο αύριο. Όραμα και Ελπίδα, οι λέξεις πυροκροτητές όλων των εξεγέρσεων. Εξεγέρσεις που άλλες χάθηκαν, άλλες πνίγηκαν στο αίμα, άλλες πουλήθηκαν και άλλες προδόθηκαν μαζί με τους ονειροπόλους, τολμηρούς εξεγερθέντες. Τόσοι αγώνες, τόσες εξεγέρσεις, τόσες θυσίες και ποιο το αποτέλεσμα; Όλος ο κόσμος κυβερνιέται πια από απολυταρχικά-φασιστικά καθεστώτα, που σα κοράκια όρμηξαν να κατασπαράξουν ότι αποφάι ξέμεινε από τη λαίλαπα των αφεντικών του χρήματος. Άραγε μέχρι πότε μπορούν να αντέξουν η Ελπίδα και το Όραμα; Μπορεί η Ελπίδα να υπάρξει δίχως Όραμα και το Όραμα χωρίς Ελπίδα; Δεν ξέρω.

7/2/11

Gary Moore (!!!)


το τελευταίο σου σολάρισμα!

3/2/11

Λίγη πείνα, λίγο facebook και την πλατεία μου

Μας μπήκε ο κουτσοφλέβαρος ζωηρός και επαναστατημένος.
Τυνησία γι’ αρχή, Αίγυπτος στη συνέχεια και μετά, τι έχει το επαναστατικό μενού;
Ποιος ξέρει;
Πιθανότατα η μπάλα θα πάρει και τα υπόλοιπα αυταρχικά καθεστώτα της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, αλλά μετά τι;
Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ τις Ευρώπης έχουν άραγε ...ελπίδα;
Έχουν ελπίδα σε κάτι νέο και ελπιδοφόρο; Μπορούν να αντισταθούν στην απάνθρωπη επίθεση του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του;
Ποιος θά’ναι ο μπροστάρης στις επερχόμενες κλωτσιές;
Το μέλλον θα δείξει, ή, το «ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ»
Τελικά, αυτό που αποδείχτηκε, (χωρίς να αμφισβητούνταν κιόλας) είναι ότι ο λαός έχει τη δύναμη να διεκδικήσει τα δίκια του, αρκεί να αφήσει τους καναπέδες …