30/5/11

άει ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ επιτέλους [Αγανακτισμένος και (πάντα) αγριεμένος]


Αγανακτισμένος από τα γεννοφάσκια μου:

• Γιατί γεννήθηκα νωρίς ή αργά και δεν πρόλαβα τα …χιπιά
• Γιατί το πρώτο που είδα στην τηλεόραση ήταν ένας μαλάκας που προσπαθούσε να σώσει την ελλάδα από τους «κομμουνιστάς» (πάει ψόφησε κι αυτός)
• Γιατί έχω πρόβλημα με το όνομά μου. Θά’θελα να με λένε Λάτση, Κόκκαλη ή Βαρδινογιάννη, άλλωστε τα γούστα μου (καταναλωτικά) ταιριάζουν απόλυτα με τα παραπάνω ονόματα (τώρα βέβαια άλλο το γούστο και άλλο το πόσο το …τηρείς)
• Γιατί το σχολείο δε με κατεύθυνε σωστά, ώστε να εκμεταλλευτώ την εξυπνάδα μου και τα πολυάριθμα ταλέντα μου (ψώνιοοο)
• Γιατί αν δεν πληρώσεις για χρόνια προπαρασκευαστικά φροντιστήρια (και καθηγητάδες) …καλών τεχνών δε βλέπεις (χέστηκα)

Γι’ αυτά και πολλάάάά άλλα είμαι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ π.α. (προ «Αγανακτισμένων»)
Ήρθε κι έδεσε λοιπόν η σουρεαλιστική πολιτικοοικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και στην ευρώπη και η αφύπνιση του κόσμου, μαζί και του μέχρι πρότινος υπνωτισμένου λαού μας, σπρώχνει την ελπίδα να κάνει –έστω και μπουσουλώντας- τα πρώτα της βηματάκια.
Διπλά ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ και γω συμπαρίσταμαι ψυχή τε και σώματι (το σώματι παίζει λίγο, γιατί είμαι ψίχα μακρυά από τις μεγάλες πλατείες της αγανάκτησης).
Κρατήστε παιδιά!
Κρατήστε και όπου νά’ναι θα φανούν τα ελικόπτερα μεταφοράς (ηλίθιου) προσωπικού να τους μαζέψουν …
Κανένα πολιτικό σύστημα, καμιά συνωμοσία του κεφαλαίου και των υπηρετών του δε μπορεί να καθορίσει τη ζωή μας.
Τέρμα τα παιχνίδια τους σε βάρος μας.

10/5/11

ή βλάξ ή προδότης

Σκέφτομαι (το κάνω καμιά φορά για αλλαγή, αλλά γενικότερα το αποφεύγω γιατί μου φέρνει πονοκέφαλο) ότι δεν είναι δυνατόν νοήμονες άνθρωποι να μην έχουν καταλάβει ότι η οικονομική (κυρίως) κρίση, που περνά η χώρα μας και όλος ο πλανήτης, είναι τεχνητή και ότι απλά δημιουργήθηκε για περιστολή δικαιωμάτων και σώρευση νέου κεφαλαίου. Δε χρειάζεται κανείς να είναι ειδικός, ούτε και συνωμοσιολόγος για να το καταλάβει, αρκεί να βλέπει καθαρά χωρίς παρωπίδες και πολιτικάντικους φανατισμούς.
Άρα, από τη στιγμή που είναι τόσο απλό (!) δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν σε όλους αυτούς που οδηγούν τις ζωές μας: ή είναι βλάκες και ηλίθιοι (που είναι κι αυτό πιθανό εάν κρίνω από τις φάτσες τους [βλέπε GAP ή PAPAGAS] ) ή παίζουν το παιχνίδι των κερδοσκόπων καπιταλιστών εναντίων των λαών, οπότε είναι προδότες Και όλοι οι γυμνοσάλιαγκες που τους σιγοντάρουν και τους υποστηρίζουν από τις θέσεις που κατέχει ο καθένας στο μηχανισμό της κρατικής προπαγάνδας [βλέπε «αλήτες-ρουφιάνους- …..] είναι συνένοχοι και επίσης προδότες.
Επειδή σκέφτηκα αρκετά για σήμερα και άρχισε να με τριβελίζει ο πονοκέφαλος αδυνατώ να συνεχίσω το ψάξιμο για το εάν υπάρχει άλλη εξήγηση, εκτός του διπτύχου της επικεφαλίδας. Ας διαλέξει και ας πάρει ο καθένας ότι του αρέσει από τα δυο. Αυτό που πρέπει να πάρουν όμως όλοι τους από εμάς είναι: κατακραυγή, γιουχάισμα κι ένα … ταξί να φύγουν. Έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε. Αρκετή βλακεία και προδοσία έχει δεχτεί αυτός ο λαός.
 
ΥΓ. Είναι απαράδεκτο- μετά τον πόλεμο που έχουν δεχθεί οι εργαζόμενοι από την «ηλίθια παρέα»- να υπάρχουν απεργοσπάστες αύριο. Μην επαναλάβω το γνωστό: «Τα θέλει ο κώλος μας», γιατί κανείς σώφρων κώλος δεν τα θέλει (εφόσον δεν συντρέχουν …άλλοι λόγοι).