22/2/12

όποιος ανάποδα συλλογάται ....



.

Αν είσαι ανάποδος, δεν μπορείς να κατανοήσεις το θετικό
Αν είσαι ανάποδος, δεν μπορείς να εκτιμήσεις το μέγεθος του επιτεύγματος.
Αν είσαι ανάποδος, δεν μπορείς να κατανοήσεις την χαρά του αρχιτραπεζίτη (και ουχί τροβαδούρου) Νταλάρα  για το χάσιμο τόσων δις από τις τράπεζες.
Αν είσαι ανάποδος, σε συγχύζουν τα ραδιοτηλεοπτικά παπαγαλάκια της δοσίλογης κυβέρνησης, που ξαμολύθηκαν για να σε πείσουν (αχρείε στενόμυαλε) για το λουλουδιασμένο μέλλον που σε περιμένει.
Αν είσαι ανάποδος, δεν μπορείς να φερθείς πια σαν large τύπος, που έχει στο τσεπάκι του 130 δις.
Αν είσαι ανάποδος, δεν μπορείς να αντιληφθείς τη χαρά του να ζεις στην αγκαλιά των εταίρων σου, που φροντίζουν για σένα, που σε κοιτούν στα μάτια  με αγάπη και αλληλέγγυα φροντίδα.
Αν είσαι ανάποδος, τα χάνεις όλα αυτά και μένεις με τη ρετσινιά του αντιδραστικού και του γκρινιάρη.
….Αλλά,
κάποτε θα αναγνωρισθείς σαν αντιστασιακός, σαν αμφισβητίας της καθεστηκυίας (πια) νέας τάξης και πού ξέρεις: μπορεί να σου κόψουν και καμιά σύνταξη στα γηρατειά σου.
ΑΝΑΠΟΔΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΣΑΣ

17/2/12

τι αλλάχ και πιλάφια, εδώ να δείτε θέλγητρα.... Τζιχάααααντ!!!

μήπως τους είδατε;

Εάν είδατε αυτά τα γουρουνάκια του Παπουτσή, βγάλτε τους τις μάσκες και δώστε τις στον Σαμαρά ...

11/2/12

δώστε τρόπο στην οργή σας ...

φτάσαμε στο σημείο να διεκδικήσουμε το αυτονόητο, να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας και τη ζωή μας απέναντι στους χοντροθρεμμένους σωτήρες μας. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! και αυτό γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ. Όποιος ψηφίσει αυτό το έκτρωμα θα αντιμετωπίσει την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας ...πολύ σύντομα.

9/2/12

πολεμικό ανακοινωθέν (Ι)


Η ψυχοθεραπεία του blogging τελικά φαίνεται να μην πιάνει. «Βγάλ’ το από μέσα σου να ξαλαφρώσεις» διατείνονται οι ιθύνοντες και πιθανόν να έχουν δίκιο και όλα αυτά να λειτουργούν κάτω από φυσιολογικές συνθήκες … φυσιολογικές συνθήκες (!!!) Άραγε τι είναι φυσιολογικό στις μέρες μας; Η αναλγησία και η προδοσία των πολιτικών μας; Η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος; Ο πόλεμος που έρχεται; Με τι να καταπιαστείς και τι ν’ αφήσεις; Η ιστορία μας λέει (ποιος ακούει) ότι τέτοιες καταστάσεις με εξεγέρσεις και πολέμους κατευνάζουν. Ε και; Μήπως τώρα τι έχουμε; Τι μπορεί να περιμένει ένας λαός προδομένους από αυτούς που τάχθηκαν να τον υπηρετήσουν; Τι έχουμε πια να χάσουμε; Ας πάει και το παλιάμπελο.
Επόμενο πολεμικό ανακοινωθέν –ελπίζω- σύντομα …