8/1/10

Ε λοιπόν ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ!


Ε λοιπόν ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ! Όρκο δεν παίρνω βέβαια, λόγω αδυναμίας χαρακτήρος, αλλά για το γαμώτο θα προσπαθήσω και ειλικρινά θα προσπαθήσω πολύ.
Ακούς εκεί τα λαμόγια: να παίρνει το κράτος το 70% από το κάθε τσιγάρο … Τέτοια ποσοστά ούτε επί τουρκοκρατίας. Αυτοί περάσαν και τους σουλτάνους. Λοιπόν συνΡαγιάδες μου η μόνη λύση και το ιδανικό επιχείρημα, που μπορεί να γιγαντώσει τη θέλησή μας, για να κόψουμε το τσιγάρο, είναι αυτό και εγώ το εφαρμόζω ήδη από σήμερα. Κάθε φορά λοιπόν που ανάβω ένα τσιγάρο. σκέφτομαι να δίνω (χέρι-χέρι) στον Παπακωνσταντίνου 8,5 λεπτά (από τα 12 που μου κοστίζει το τσιγάρο). Πόσο θα αντέξω λοιπόν να έχω οικονομικά αλισβερίσια με τον εν λόγω κύριο….
Υ.Γ. Καλά αυτοί δεν ήταν που διαλαλούσαν πριν τις εκλογές ότι αυτού του είδους οι φόροι (οι έμμεσοι) είναι άδικοι;
Y.Γ.(2) Αντιγράφω από το city-press.gr: "Πολιτική είναι ένα σπορ, όπου μαζεύονται διάφοροι κουστουμάτοι κύριοι, μιλάνε, μιλάνε, μιλάνε, μετά κάνουν επιτροπές, νομοσχέδια, νόμους, μιλάνε, μιλάνε, μετά σκέφτονται, διαβουλεύονται, διαλέγονται, συσκέφτονται, μιλάνε, ψηφίζουνε, οργανώνουν, ξανασκέφτονται, ξαναμιλάνε και στο τέλος καταλαβαίνουν ότι εδώ και 30 χρόνια δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα και καταλήγουν πάντα στο ίδιο πράγμα: αυξάνουν τις τιμές των τσιγάρων!". Έτσι, γίνομαι κι εγώ Υπουργός Οικονομικών !

3 σχόλια:

D.Angel είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=rrvX_dAfnSQ

Φιλιά πολλά

γιάννης φιλιππίδης είπε...

πολύ καλός·
και να φανταστείς, ότι σήμερα που έτυχε να σε διαβάσω, έχω το πρώτο ραντεβού με το Κέντρο Διακοπής...!

ύστερα μας φυραίνουν τον εγκεφαλο στο ότι "το οικονομικό δεν είναι κίνητρο"...
ναι, ε;

την παρασκευιάτικη καλημέρα μου :))

ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη και καλή επιτυχία στο ..ραντεβού. Όσο για μένα τέτοιο κέντρο δεν έχουμε (ελληνική επαρχία γαρ), αλλά μάλλον επιβάλλεται -πέρα από το φοροληστρικό- να το κόψω, γιατί με βλέπω για οριστική διακοπή και διαγραφή(!) ...