10/5/11

ή βλάξ ή προδότης

Σκέφτομαι (το κάνω καμιά φορά για αλλαγή, αλλά γενικότερα το αποφεύγω γιατί μου φέρνει πονοκέφαλο) ότι δεν είναι δυνατόν νοήμονες άνθρωποι να μην έχουν καταλάβει ότι η οικονομική (κυρίως) κρίση, που περνά η χώρα μας και όλος ο πλανήτης, είναι τεχνητή και ότι απλά δημιουργήθηκε για περιστολή δικαιωμάτων και σώρευση νέου κεφαλαίου. Δε χρειάζεται κανείς να είναι ειδικός, ούτε και συνωμοσιολόγος για να το καταλάβει, αρκεί να βλέπει καθαρά χωρίς παρωπίδες και πολιτικάντικους φανατισμούς.
Άρα, από τη στιγμή που είναι τόσο απλό (!) δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν σε όλους αυτούς που οδηγούν τις ζωές μας: ή είναι βλάκες και ηλίθιοι (που είναι κι αυτό πιθανό εάν κρίνω από τις φάτσες τους [βλέπε GAP ή PAPAGAS] ) ή παίζουν το παιχνίδι των κερδοσκόπων καπιταλιστών εναντίων των λαών, οπότε είναι προδότες Και όλοι οι γυμνοσάλιαγκες που τους σιγοντάρουν και τους υποστηρίζουν από τις θέσεις που κατέχει ο καθένας στο μηχανισμό της κρατικής προπαγάνδας [βλέπε «αλήτες-ρουφιάνους- …..] είναι συνένοχοι και επίσης προδότες.
Επειδή σκέφτηκα αρκετά για σήμερα και άρχισε να με τριβελίζει ο πονοκέφαλος αδυνατώ να συνεχίσω το ψάξιμο για το εάν υπάρχει άλλη εξήγηση, εκτός του διπτύχου της επικεφαλίδας. Ας διαλέξει και ας πάρει ο καθένας ότι του αρέσει από τα δυο. Αυτό που πρέπει να πάρουν όμως όλοι τους από εμάς είναι: κατακραυγή, γιουχάισμα κι ένα … ταξί να φύγουν. Έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε. Αρκετή βλακεία και προδοσία έχει δεχτεί αυτός ο λαός.
 
ΥΓ. Είναι απαράδεκτο- μετά τον πόλεμο που έχουν δεχθεί οι εργαζόμενοι από την «ηλίθια παρέα»- να υπάρχουν απεργοσπάστες αύριο. Μην επαναλάβω το γνωστό: «Τα θέλει ο κώλος μας», γιατί κανείς σώφρων κώλος δεν τα θέλει (εφόσον δεν συντρέχουν …άλλοι λόγοι).

3 σχόλια:

D.Angel είπε...

Τι θες και προβληματίζεσαι;
Αφού δεν μας σώνει τπτ λέμε!
Καλό απόγευμα!
Φιλιά

ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ είπε...

Ίσα ίσα για να με πιάνει πονοκέφαλος ... αλλά και τί να κάνεις ρε συ φιλενάδα, ασχολίαστους να τους αφήσεις να σε Στρος Κάν(ουν) ;
Είπαμε είναι και ψυχανάλυση ...

Ανώνυμος είπε...

Σώφρων κώλος!!χαχα,
ωραίο.