16/6/11

Δεκατέσσερα εκατομμύρια μούντζες

Ζαλιστικά και ενοχλητικά επαναλαμβανόμενα τρέιλερ στο κάτω μέρος των τηλεοράσεων διαλαλούν την πολιτικάντικη πραμάτεια τους με στόμφο και σοβαροφάνεια: «Ιστορική ημέρα για τη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας» και «Σήμερα κρίνεται το μέλλον της πατρίδας μας», κ.ά. διακρύβρεχτα και κωμικοτραγικά.
Λίγο μέτρο κύριοι υπηρέτες-υπαλληλίσκοι των πολιτικών αφεντικών σας και κατ’ επέκταση των οικονομικών συμφερόντων, χωρίς σύνορα και όρια.
Ένα πιόνι σε ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι είναι η Ελλαδίτσα μας και μεις τα αναλώσιμα πιονάκια, που θυσιάζονται για την πολιτική ορθότητα και την οικονομική εξυγίανση και μακροημέρευση του τραπεζικού συστήματος.
Ε, όχι και η σημαντικότερη μέρα της σύγχρονης ιστορίας μας.
Μη χέσω, καραγκιόζηδες (και είπα να μη βρίσω σήμερα…)

Ε, όχι και ο τυχάρπαστος Γιωργάκης πρωταγωνιστής της σύγχρονης ιστορίας μας.

Αυτός ο cyberτυπάκος, το μόνο που κατάφερε στη ζωή του –εκτός από το να περνά χλίδα- είναι ότι έκλεισε τον κύκλο των …γνωριμιών, γιατί χάρη στον πατέρα του, γνώρισε τους εθνοσωτήρες σοσιαλησταράδες και ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους και χάρη στον ίδιο, σε λίγο καιρό θα τους ξεχάσει και ο θυρωρός τους.

Ο κύκλος της ζωής!

Κρίμα όμως, γιατί ο fit priminister μας (έτσι για να καταλαβαινόμαστε στη μητρική μας γλώσσα) ήθελε να μας κάνει κοινωνούς της υγιούς ζωής, που ο ίδιος απολάμβανε τόσα χρόνια, μεσ’τη γυάλα, που του προσέφερε ο father του, και στη συνέχεια η μνήμη και το όνομά του, αλλά εμείς αποδειχθήκαμε λειψότεροι των περιστάσεων και των φιλεύσπλαχνων προθέσεών του.

Ενοχλημένος, μου φάνηκε, χθες στο πολυαναμενόμενο … διάγγελμά του (μάθαμε τώρα: για να δώσουμε βάρος στη μπαρούφα, τη βαπτίζουμε διάγγελμα).

Ίσως να έφταιγε η αρνητική ενέργεια από τις μούντζες, που εισέπραττε τόσες μέρες από τους συγκεντρωμένους «αγανακτισμένους» της Βουλής. Αν υπολογίσουμε –κατά μέσο όρο εκατό χιλιάδες καθημερινά επί μια βδομάδα (και όχι είκοσι+ μέρες), δυο μούντζες ο καθείς και ας βάλουμε καμιά δεκαριά επαναλήψεις το λιγότερο, συν, επί, = 14.000.000.

Δεκατέσσερα εκατομμύρια φάσκελα … αυτό κι αν είναι μητσοτακίλα και αρνητική ενέργεια.

Πώς μπορεί λοιπόν, αυτός ο άνθρωπος, συν γυνή και τη χήρα τον Παπακωνσταντίνου, να παλέψει για τη διάσωσή μας; Με τι κουράγιο; Έλα ντε!

Κι έτσι άρχισε το χθεσινοβραδινό ζεστό-κρύο ντους.

Φεύγω! Δε φεύγω και μας ξαναθρονιάστηκε στο σβέρκο μας, ελπίζω για λίγο ακόμη, γιατί η υπομονή μας έχει και τα όριά της.

Ήθελε (λέει) να συγκυβερνήσει με τον άλλον φωστήρα τον Αντωνάκη τον πολιτικά ανοιξιάτικο.

Τι σκατά κάναμε και τιμωρούμαστε έτσι με τους πολιτικούς μας; Ενας νορμάλ άνθρωπος στο όριο της λογικής, στο όριο της ευφυίας και (βασικό αυτό)

με αρχίδια, δε θα βρεθεί για να οδηγήσει αυτό τον τόπο; Μέχρι πότε θα σουρνόμαστε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη; Από τη μια η πολυκατοικία των σοσιαληστών (καμία σχέση με σοσιαλισμό για να μη ξεχνιόμαστε) του ΠΑΣΟΚ και των παρατρεχάμενών τους (βλέπε ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ), στην άλλη των αΔέξιων με τα φασιστοειδή παραπόδα.

«Αδιέξοδο στη πολιτική δεν υπάρχει» λέει το μοντέρνο μοτό των καναλοσυνεντευξιαζόμενων εθνοπατέρων μας. Μπορεί, αλλά ΑΔΙΕΞΟΔΟ στη ζωή μας υπάρχει και το βιώνουμε καθημερινά.

Για να μη γίνει λοιπόν φωτιά αυτό το αδιέξοδο, καλά θα κάνουν να πάρουν τον οματειό τους και να εξαφανισθούν από μπροστά μας ΟΛΟΙ αυτοί που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Όσο για μας;

Νομίζω ότι το πήραμε το μάθημά μας.

Αλλά, πάλι: «η ιστορία επαναλαμβάνεται …»

Έστω: Θα πάρουμε κι άλλα μαθήματα στο μέλλον.

Αλλά: ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ



Υ.Γ. Γιωργάκη ακόμη στο Μαξίμου είσαι;

Υ.Γ.2 Αντωνάκη μην ετοιμάζεσαι… χαζούλη

Υ.Γ.3 Αλέκα προσοχή μη σου λακίσει το … στράτευμα

Υ.Γ.4 Καρατζαφύρερ …. «Ο λύκος στην αντάρα χαίρεται»

Υ.Γ.5 (και τελευταίο) και εις αύριον τα ευτυχέστερα

3 σχόλια:

D.Angel είπε...

Δεν αντέχω άλλο!
μας έχουν πρήξει τα @@
με δαύτους! Το υγ σου
όλα τα λεφτά! Τα είπες όλα
Καλό Σ/Κ να χουμε!
Φιλιά

ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ είπε...

Μες το άγχος είμαι φιλενάδα ... μάλλον με πειράζει και η τηλεόραση με τις μαλακίες που ακούω.
Καλό σαββατοκύριακο και σε σένα

D.Angel είπε...

Κι εμένα η νεύρωση μ έχει
ξεκάνει και αισθάνομαι
τα νεύρα μου σπασμένα
αλλά βρες μου έναν που
να ναι καλά!
Kisses