30/12/11

αντί ευχών

Μία κι απόψε θα έλεγα εάν υπηρετούσα ακόμη τη μαμά πατρίδα (πού’ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια … ρε Νταλάρα;)
Μια μαμά πατρίδα που ωσάν Μήδεια του 21ου αιώνα σκοτώνει τα παιδιά της. Και να’φταιγε η μαμά, άντε μάνα είναι θα τη συγχωρούσα (το χάσμα των γενεών βλέπεται), το άσχημο είναι ότι το κακό όνομα το βγάζει η μάνα Ελλάς από μερικά μπάσταρδα πολιτικά βλαστάρια της, που έχουν την εντύπωση ότι αυτοί είναι και κανείς άλλος. Ολόκληρο 2011 πέρασε και ακόμη δεν κατάλαβαν ότι θά’πρεπε να τα μαζέψουν και να φύγουν στην αλλοδαπή μαζί με τις συμβίες τους και τα τυχόν μπασταρδάκια τους, που τα προορίζουν (κούνια που τους κούναγε) για ιζνογκουτάκια στη θέση τους. Πάνε αυτά -ξεχάστε τα. Επιτέλους! Ο έλληνας κατάλαβε το παιχνίδι της πολιτικής σας επιβίωσης. Το κατάλαβε; Ελπίζω, αλλιώς …
Πάντως, μέχρι την τελευταία στιγμή, οι μπάσταρδοι συνεχίζουν να φορτώνουν φόρους, τέλη και αυξήσεις, λίγο πριν από την πολιτική τους γκιλοτίνα οι λουδοβίκειοι αρχοντοπατέρες μας το μόνο που σκέφτονται είναι να ικανοποιήσουν τους εντολείς τους. Ας είναι. Ελάτε να τα πάρετε μαλάκες!
Λοιπόν, μου εύχομαι το νέο έτος να με βρει κατά μερικά εκατομμύρια πλουσιότερο για να μην αναγκάζομαι να βρίζω και το ίδιο εύχομαι για όλους μας σε αυτή τη χώρα που θέλει να Τους ξεράσει ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2012.
Tελικά ο Νοστράδαμος καλά το προέβλεψε: όντως το 2012 θα είναι καταστροφικό για τους πολιτικάντηδες, θα είναι ένας χρόνος επαναπροσδιορισμού για όλους μας, ενός επαναπροσδιορισμού προτεραιοτήτων, επιλογών ζωής.
Εμπρός λοιπόν για ένα καλό reset …
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

2 σχόλια:

D.Angel είπε...

Αντε με το καλό να μας μπει
φιλαράκι! Καλά να περάσεις!
Φιλιά πολλά

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.