22/2/12

όποιος ανάποδα συλλογάται .....

Αν είσαι ανάποδος, δεν μπορείς να κατανοήσεις το θετικό
Αν είσαι ανάποδος, δεν μπορείς να εκτιμήσεις το μέγεθος του επιτεύγματος.
Αν είσαι ανάποδος, δεν μπορείς να κατανοήσεις την χαρά του αρχιτραπεζίτη (και ουχί τροβαδούρου) Νταλάρα  για το χάσιμο τόσων δις από τις τράπεζες.
Αν είσαι ανάποδος, σε συγχύζουν τα ραδιοτηλεοπτικά παπαγαλάκια της δοσίλογης κυβέρνησης, που ξαμολύθηκαν για να σε πείσουν (αχρείε στενόμυαλε) για το λουλουδιασμένο μέλλον που σε περιμένει.
Αν είσαι ανάποδος, δεν μπορείς να φερθείς πια σαν large τύπος, που έχει στο τσεπάκι του 130 δις.
Αν είσαι ανάποδος, δεν μπορείς να αντιληφθείς τη χαρά του να ζεις στην αγκαλιά των εταίρων σου, που φροντίζουν για σένα, που σε κοιτούν στα μάτια  με αγάπη και αλληλέγγυα φροντίδα.
Αν είσαι ανάποδος, τα χάνεις όλα αυτά και μένεις με τη ρετσινιά του αντιδραστικού και του γκρινιάρη.
….Αλλά,
κάποτε θα αναγνωρισθείς σαν αντιστασιακός, σαν αμφισβητίας της καθεστηκυίας (πια) νέας τάξης και πού ξέρεις: μπορεί να σου κόψουν και καμιά σύνταξη στα γηρατειά σου.
ΑΝΑΠΟΔΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΣΑΣ

4 σχόλια:

D.Angel είπε...

Λες να μαι αναποδη και να μην το ξέρω;
Φιλιά πολλάααααα

ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ είπε...

έχει και τα καλά του: όταν ψωφήσουμε θα βλέπουμε τα κυπαρρίσια ...ίσια ;)

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Μέσα σ' αυτήν την εξαθλίωση υπάρχει και κανείς που να μην είναι ανάποδος;; (Εξαιρούνται οι κρατικο-κομματικοδίαιτοι)
Εκεί που έγραφες: "Και που ξέρεις, μπορεί να σου κόψουν και..." λέω από μέσα μου ωχχχχχχχ. αλλά εννοούσες ευτυχώς σύνταξη...
Υ.Γ.
Όπως βλέπεις φίλε Θανάση επέστρεψα .
Σύρμαααααααα λοιπόν.

ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ είπε...

Καλώς τον.(πόσο φανταζόσουν ότι θα αντέξεις; Φαίδωνα όταν συνηθίσεις στην επικοινωνία αυτή -έστω και από την δικτυακή απόσταση- δύσκολα την αποχωρίζεσαι.)
Μεσ'την τρελή χαρά λοιπόν ο λαός μας αποκρίεψε και φέτος, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Πού τη βρίσκουμε αλήθεια αυτή τη δύναμη; Αποθέματα; Ίσως. Για να δούμε πότε θα τελείωσουν, πάντως το δικό μου βαρέλι ΕΧΕΙ πάτο και τον βλέπω ...

ΥΓ. Ψιλοαλλοπρόσαλο σχόλιο, αλλά φταίνε τα χτεσινά τσίπουρα και τα νηστίσιμα (και μη) εδέσματα με στους βοριάδες και το χιόνι.