25/9/13

Ο καπνισμένος Σεπτέμβρης της υπομονής μας

Μεγαλώνοντας, εκτιμά κανείς τις χάρες και τις χαρές του Φθινοπώρου.
Πριν μερικά χρόνια, ήταν το μάζεμα από τις παραλίες και τις αλάνες, στα φρεσκοβαμμένα σχολεία και ο αγώνας της μάθησης για ένα καλύτερο μέλλον …(ας μη γελάσω).
 
Σήμερα, από το άλλο ηλικιακό μετερίζι πια, ανακουφίζει η επιστροφή στην καθημερινότητα, το μάντρωμα της έξαλλης πιτσιρικαρίας, το γήινο  χρωμάτισμα της φύσης και –επιτέλους- λίγη δροσιά˙ και η μυρωδιά της βροχής στο καψαλισμένο χώμα… (ας μη γελάσω).
 
Παράλληλα, τα αλυσοπρίονα άρχισαν το κελάηδισμά τους στους γύρω λόφους, ανεξέλεγκτο αντάρτικο ενάντια στην ηλίθια πολιτική «ελέγχου των καυσίμων», όπως λένε - ή αιμοσταγή φορομπηχτικό κολπάκι, όπως το λέω εγώ, ενώ ο ουρανός μαυρισμένος, ασθμαίνει από το παράνομο (κατά τ’ άλλα) κάψιμο των καλαμιών, από τα επιδοτούμενα σταροκαλαμποχώραφα του ποτιστικού μας κάμπου … (ας μη γελάσω)
 
Α!  παράλειψη θα ήταν η μη αναφορά της τσίκνας και των τουρκοσκυλοτσιφτετελίων από την ξακουστή εμποροπανήγυρη, των σκονισμένων κινέζικων και της καλοσιτεμένης χοληστερίνης … (ας μη γελάσω)

 Ιδανική θα ήταν η εικόνα του Σεπτέμβρη μας, αν δεν τον πιάναν στο στόμα τους, οι γκρινιάρηδες- ανικανοποίητοι ονειροπόλοι του Φθινοπώρου.

Αρκετά πια, καθίστε αναπαυτικά στους καναπέδες σας (σαν καλοί Στουρναραίοι) και ετοιμασθείτε να υποδεχθείτε την ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!! (sorry, αλλά, εδώ θα γελάσω)._

4 σχόλια:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Λατρεύω τον σαρκασμό σου φίλε.
Κανόνισε, του Αη Δημήτρη θα έρθουμε Βελβενδο. Να σε δω και να με δεις. Να σαρκάσουμε αντάμα.

D.Angel είπε...

Γέλα πουλί μου γέλα.... που λέει κ το γνωστό άσμα!!!! Τα φιλιά μου
κ την καλησπέρα μου!

ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ είπε...

Άντε να δούμε Βαγγέλη, θα μας κάτσει;
Angelάκι το γέλιο είναι άσκηση κατά του άγχους με τον κίνδυνο να σε περάσουν για χάχα, αλλά αξίζει τον κόπο και τις καρδιοπάθειες

Apply for jobs είπε...

It's good pleas chek this

Driver jobs
Register here for browse resume
To get jobs Register here
Accounting Jobs
Automotive Jobs
Banking jobs
Office staff jobs
Full time jobs
Part time jobs
Hardware and Networking jobs
Government jobs

Tahnk you