10/2/11

τα θετικά των ...φαλλοκρατών

1. Ακόμα και στο κατούρημα έχουμε στόχους και μπορούμε να είμαστε αθόρυβοι,όταν θέλουμε..
2. Το μόνο βιολογικό ρολόι που γνωρίζουμε , είναι αυτό που μας ειδοποιεί ότι αρχίζει το Champions League..
3 . Η εκάστοτε τσατίλα μας δεν οφείλεται σε μια αόριστη ορμονική τσιγκολελέτα,που εκφράζεται με τη δικαιολογία - πασπαρτού « έχω περίοδο »..
4 . Είμαστε τόσο απλοί και ειλικρινείς , ώστε να έχει σημαδέψει τη ζωή μας ένα σπάσιμο της μέσης του Νίκου Γκάλη μπροστά στον Τκατσένκο,το γκολ του Μαραντονα το 1986 ή το τελευταίο καλάθι του Μάικλ Τζόρνταν.Δηλαδή έχουμε ήρωες και δεν έχουμε πρόβλημα να το παραδεχτούμε.Ενώ οι γυναίκες έχουν μόνο ανταγωνίστριες.Και τον κομμωτή τους ως ότι πιο κοντινό στην έννοια « ήρωας»..
5. Όταν ασπρίζουν οι κρόταφοί μας δεν αρχίζουμε φαρμακευτική αγωγή για να καταπολεμήσουμε τη χρόνια κατάθλιψη και δεν παραμυθιαζόμαστε ότι « αν τα βάψεις ,κανείς δεν θα το προσέξει »..
6 . Μπορούμε εκ του ασφαλούς να υποστηρίζουμε τις θεωρίες περί ισότητας,αφού στο κάτω - κάτω δεν κοστίζει τίποτα .Ενώ κατά βάθος ξέρουμε καλά ότι ο άντρας ήταν αυτός που ανακάλυψε τα προκαταρκτικά στο σεξ και μάλιστα τα ονόμασε « μπύρα »..
7 . Δεν υπάρχει τίποτε άρρωστο όταν δύο γυναίκες κάνουν σεξ μεταξύ τους ,αρκεί να το κάνουν μπροστά μας..
8 . Έχουμε "λόγο τιμής"..
9 . Κατά βάθος, είναι πολύ πιο υγιές ο καλύτερος φίλος μας να λέγεται Αζόρ και να κάνει «γουφ »,από το να λέγεται « μονόπετρο » και να κάνει ενάμισι εκατομμύριο.Τουλάχιστον, σ'αυτόν που μας χάρισε τον Αζόρ δεν χρειάζεται να του κάτσουμε..
10 . Όταν λέμε « στ'αρχ**δια μου » , καταλαβαίνουν ότι κυριολεκτούμε..
11 .Τα δικά μας κριτήρια συνοψίζονται στην απλή εξίσωση «έχει ωραίο κώλο, άρα γουστάρω». Εκείνες, προκειμένου ν'αποφασίσουν, πρέπει να ξέρουν «πόσα βγάζει»,«πόσο επιτυχημένος είναι» ,«τι αμάξι οδηγεί», «αν έχει πισίνα» και «αν είναι παντρεμένος» .Πολλή κούραση..
12 . Όταν σφίξουν τα πράγματα, υπάρχει πάντα ένα Aγιο Όρος .Και μόνο που το ξέρουμε αρκεί..

10 σχόλια:

πρκλς είπε...

Φοβερό το 12!
Αλλά και εντυπωσιακά τεκμηριωμένο το 9!
:-)

ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ είπε...

Είναι ένα αμάγαλμα σοφίας -σίγουρα- από καταδικασμένους σε ισόβια δεσμά συνανθρώπους μας (εμού του ιδίου μη εξαιρουμένου, που συνέβαλλα μόνο στην αντιγραφή)

D.Angel είπε...

.............
καλό Σ/Κ φιλαράκι
κι αν τα καταφέρεις
ψάξε να βρεις την νέα ταινία
Κάρλος! Πιστεύω θα σ αρέσει!
Ασχετο αλλά τι μπορώ να γράψω εγώ
για το θέμα σου;;;; kisses

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Φίλε μου, εξαιρετικής απλότητας, καθαρότητας και συνεπώς νοητικής δραστικότητας το κείμενο, που περιγράφει ένα αρκετά μεγάλο τμήμα των αρσενικών, μεταξύ των οποίων και σένα που το αναρτάς και μένα που το διαβάζω. Αλλά: Πέρα από αυτά τα πολύ ανθρώπινα και άμεσα που περιγράφεις, υπάρχουν και άλλα πολλά και σημαντικά που δεν τα διαθέτει η πλειοψηφία των ανδρών και θα έπρεπε να τα διαθέτει. Αλλά και αυτά που αναφέρεις δεν τα διαθέτουν όλοι. Συνεπώς μιλάμε, (ας πούμε) για ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα αντρών. Πάντως πολύ μου άρεσε η αμεσότητα και η ευθυβολία του κειμένου σε όσα ήθελε να εκφράσει.
Να 'σαι καλά

ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ είπε...

xaxaxaaxa
ομολογώ ότι δεν περίμενα σχολιασμό για την ανάρτηση αυτή... "αντιπροσωπευτικό δείγμα" ... νά'σαι καλά και συ Φαίδωνα μού'φτιαξες το κέφι!

ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ είπε...

...και συνεχίσω
Δεν πρόκειται για αντιπροσωπευτικό δείγμα, αλλά για σταλινική πλειοψηφία. ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ (ΟΜΟΡΦΑ) ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ*

* Προε τέρψιν και συγχώρεση των απανταχού όμορφων και εκνευρισμένων γουρουνίτσων ...

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

@ TΕΜΑΧΙΣΤΗΣ

Τελικά ούτε και συ Θανάση μου απέφυγες να μου φτιάξεις το κέφι...

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

@diaskronos

Φίλε μου όταν βάζεις εσύ τον τίτλο, τότε τι σημαίνει το να γράψω εγώ ό,τι θέλω!!!!!!!
Λοιπόν σου λέω ότι διαφωνώ στο ό,τι δεν χρωστάμε.
α) από το 1981 μέχρι σήμερα, οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι πλήρωσαν, χάρισμα, στην Ελλάδα 100 δις ευρώ, για να εκσυγχρονιστούμε, να γίνουμε ισχυρή οικονομία ώστε να φτάσουμε και μεις κάποτε να βοηθάμε τα άλλα αδύνατα οικονομικά μέλη να ανεβούν. Την κατάσταση τη βλέπουμε όλοι.
β) Τώρα μας ΔΑΝΕΙΣΑΝ άλλα 110 δις και ταυτόχρονα, για να σώσουν το ευρώ τους, σκέπτονται τρόπους να μας βοηθήσουν επί πλέον, (-επιμήκυνση- ευρωομόλογα- πιθανός επαναδανεισμός με χαμηλά επιτόκια για φτηνότερη επαναγορά του χρέους κ.λ.π.) Γιατί αν είχαμε τώρα τη δραχμή θα ήμασταν ήδη στη κόλαση.
Η "μαγκιά" μας να τρώμε αυτά που μας δίνουν και να μη δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Δεν βρισκόμαστε στη δεκαετία του 50 με τα γιούργια και γιούχα.
Σήμερα που μιλάμε, ο πλανήτης είναι παγκοσμιοποιημένος και αν κάποιος βήξει, αρρωσταίνουν οι άλλοι. Έχεις λοιπόν την εντύπωση ότι εμείς θα πούμε δεν πληρώνουμε το χρέος μας και αυτοί θα μας πουν εντάξει;;; Δυστυχώς κανείς σκέπτεται τις συνέπειες;;; Μόνο με τις συναισθηματικες εξάρσεις θα λειτουργούμε; Αυτά είναι παρωχημένα όπλα μιας παιδοκεντρικής κοινωνίας που λέγεται Ελλάδα. Βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα. Καιρός να χρησιμοποιήσουμε και το μυαλό μας.
Εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι θελεις όπως και οι άλλοι Blogger.
Και εγώ θα κάνω (και το κάνω δεκαετίες, δεν ξύπνησα τώρα) αυτό που μου λέει ο νους μου.
Φιλικά

Ελένη Λιντζαροπούλου ΙΙ είπε...

λοιπόν... ανδρικότατο post

αλλά, αν μου επιτρέπετε, αληθεύει σε πολλά

εγώ ως γυναίκα με καλή διαθεση να δεχτώ την αυτοκριτική σας!!!!

θα σημειώσω: "Δηλαδή έχουμε ήρωες και δεν έχουμε πρόβλημα να το παραδεχτούμε.Ενώ οι γυναίκες έχουν μόνο ανταγωνίστριες."

ω! ναι... έτσι είναι

γεια σας κύριοι και "D.A"

υγ... καλέ τι ήταν αυτό το ξαφνικό σχόλιο με τους ενωμένους blogers μέσα σε αυτό το post;

δεν θα το σχολιάσω

ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ είπε...

ζαχα(ρούλα)σε βρίσκω ...ψύχραιμη
και με υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης ... μόνο μη σε πάρουν χαμπάρι ... όσο για το "τσόντα" post, τί να πω ... όλοι οι καλοί χωράνε