3/3/11

Χιόνια στο καμπαναριόοοοοοο !!!!

3η της Άνοιξης σήμερα και μας ξημέρωσε και ξενέρωσε… χιονισμένους, οπότε αντί για γαρίδες και θράψαλα την καθαροδευτέρα, θα τη βγάλουμε με γουρουνίσια τηγανιά και νηστίσιμα γιαπράκια (η φασολάδα έτσι κι αλλιώς πάει με όλα). Και να’ταν μόνο αυτό. Το πετρέλαιο του συντρόφου Καντάφι, του σφαγέος σκηνίτη εκ Λιβύης, οδεύει ανήφορο βαρύ και ο δικός μας πονοκέφαλος ανθίσταται στα αναλγητικά με τη συνδρομή και του «δικού μας» τσάρου Παπακωνσταντίνου εκ Κοζάνης μεν, αλλά που δεν τολμά δε να μας επισκεφθεί, που πληρώνουμε όμοια για θέρμανση με τους σύντεκνους γείτονες του σφαγέος, που από μέρα σε μέρα θ’ αρχίσουν τα μπανιερά τους στις πανέμορφες παραλίες τους, παρέα με τις πληθωρικές κοκκινοκώλες υπηκόους της αχώνευτης (σαν τον Πάγκαλο κάπως) Αγκέλας του ευρωΡάιχ.
Και συνεχίζει να το ρίχνει χοντρό σα μάννα (κουράγιο) εξ’ ουρανού.
Και μια που είπα ΠΑΓΚΑΛΟ (τα κεφαλαία επιβάλλονται λόγω εκτοπίσματος) ιδιαίτερη μνεία χρήσει η αήθης επίθεση των «αναρχοσυριζαίων» στον άνθρωπο που αγωνίζεται, εδώ και τόσες δεκαετίες, με το αζημίωτο βέβαια, (και τι αζημίωτο) για το καλό της πατρίδας μας. Τώρα, για το ότι κρύβεται αυτό το καλό και δε φαίνεται και επιπλέουν μόνο τα σκατά, θα το πληρώσει και θα πρέπει να απολογείται η αντιπροεδράρα του ΓΑΠ; Του δίνω επίσης δίκιο, γιατί σαν ομοτράπεζοι, θα μπορούσαμε να του (τους) τραβήξουμε το πιάτο από μπροστά του, ώστε να μη καταντήσει σα μόσχος σιτευτός και παραγεμισμένος (τη δύσοσμη γέμιση μπορεί να τη φαντασθεί ο καθένας).
Αλλά νομίζω αρκετά ασχολήθηκα με τον αδίκως δοκιμαζόμενο συμπαθέστατο εκπρόσωπο των ευτραφών συνελλήνων και θα πρέπει να κρατάμε και τα μπόσικα, γιατί συνηθίζει να ζητά τα στοιχεία των σχολιαστών από ιστοσελίδες, που νομίζει ότι τον αδικούν, πάντως η IP μου (προς χρήση και συμμόρφωσή του) είναι 128.23.45.11 και όποιος θέλει με πιστεύει …

Κλείνω με ένα …απαίσιο τετράστιχο, σαν τις φάτσες που ασχολήθηκα σήμερα, αρχές της άνοιξης, που όταν έρθει τα ξαναλέμε με πιο ευχάριστη διάθεση.

Χιόνια στο καμπαναριόοοοοοο
το πετρέλαιο ανεβαίνει
χιόνια στο καμπαναριό
δε χαίρεται κανένας (μαλάκας) στο χωριό

ΥΓ. Χανουμάκια! Στην Τούμπα σας παίζουμε με τον μλκ το Σιδηρόπουλο και με πέντε παίκτες μόνο ...

1 σχόλιο:

D.Angel είπε...

Χείμαρρος είσαι σήμερα!
Ασε και δεν έχω ανάψει καλοριφέρ
κι εδώ μέσα είναι Σιβηρία...
Καλό μήνα φιλαράκι
Φιλιά