8/4/11

Σόμπολεεεεε φέρτους πίσωωω!!!!

Τι lexotανίλια τι tavόρια, και δεν ξέρω και γω τι άλλο περιλαμβάνει η φαρμακευτική γκάμα των αγχολυτικών, μένουν αχρησιμοποίητα αυτές τις μέρες που έχουν απεργία οι «λειτουργοί» (λόγω του λειτουργήματος –ντε- που επιτελούν) δημοσιογράφοι της (ημιεπίσημα) χρεοκοπημένης πατρίδας μας.
Τι αγαλλίαση και τι ηρεμία προσφέρουν με την …ανυπαρξία τους τα τρομοδελτία των καναλιών, οικονομικών συμφερόντων του τάδε και του δείνα, εν δυνάμει φοροφυγά, εμπλεκόμενου μεγαλοεργολάβου των πολλών («εξ αντικειμένου») οικονομικών ελίτ του μπουρδελιστάν, που κυβερνιέται, από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, από «μαζιταφάγαμε» μπουχέσες, δημαγωγούς και τα εκτός τόπου και χρόνου τέκνα ή ανίψια αυτών.
Και όσο για την ενημέρωση μας … σιγά τα ωά! (πασχαλινά ή μη αδιαφορώ).
Βλέπω και τα χαίρια μας που ενημερωνόμασταν πριν.
Ετσι κι αλλιώς η δημοκρατία (!) μας δίνει το δικαίωμα, σαν ενημερωμένοι πολίτες, να εκφράζουμε με διαφόρους τρόπους τις αντιρρήσεις μας για τις πολιτικές αποφάσεις των κυβερνώντων πριν αυτοί –τελικά- κάνουν … ότι θέλουν και ότι τους επιβάλλουν τα (ανεπίσημα εξωθεσμικά) αφεντικά τους, οπότε ας κάνουμε και μεις ένα μικρό διάλειμμα στην ενημέρωση και μόλις δευτεριάσει, ας στηθούμε όλοι μπροστά στις τηλετύφλες μας, για να ακούσουμε τους λειτουργούς της δημοσιογραφίας να προσπαθούν να μας πείσουν (τους αμόρφωτους), πόσο αναγκαία είναι τα (πισωκολλητά) κυβερνητικά μέτρα για την ανόρθωση της οικονομίας μας (και την εξύψωση των τραπεζών, γιατί ανορθωμένες-ντούρες είναι και τώρα οι τοκογλύφες) ….
Πάντως για να πω και να εκμυστηρευτώ την πάσα αλήθεια (ως μη «λειτουργός» το’χω αυτό το χούι) τα lexotανίλια και τα tavόρια τα λοξοκοιτάζω (λίγο), ενώ διανύουμε αισίως τη δεύτερη μέρα της απεργίας. Ε! πόσο μπορώ να αντέξω και γω ο δύστυχος τόοοση ησυχία; Μου λείπει η Τρέμη. Μου λείπουν ο Καψής, ο Χατζηνικολάου, ο Τράγκ(αρος), η κουκλίτσα η Κοσιώνη … Μου λείπουν ΟΛΟΙ τους! Είναι αυτό που λέει και ο λαός μας: «Τα θέλει ο κώλος μας»
Σόμπολεεεεε φέρτους πίσωωω!!!!

3 σχόλια:

D.Angel είπε...

Χα χα χα χα χα χα χα
και πάνω που ησύχασε το κεφάλι μου
και είπα να δω καμιά ταινία να κι ο λογαριασμός της ΔΕΗ ο οποίος μου ρθε σαν τούβλο στο δόξα πατρί!
40 ευρώ για την ΕΡΤ και άλλα τόσα δημοτικά τέλη! Φέρε κανα χάπι κι απο δω γιατί δεν με βλέπω καλά!

ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ είπε...

Θα σου κάνουν κακό, προκαλούν εθισμό, κοινωνική κατακραυγή και ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! :p

D.Angel είπε...

Κοίτα να τα κόψεις
γιατί δεν φτάνουν για όλους!

Φιλιά ρε