21/1/11

LOGOδιάρροια

Προσπαθώντας να εντοπίσω με τί μοιάζει το νέο logo ή ο "νέος λογότυπος", όπως είπε ο "ανοιξιάτικος" παλιομοδίτης γιαπάκος αρχηγός της (νέας) Νέας Δημοκρατίας, σερφάρισα πρωινιάτικα για να δω εάν κάποιος διαδικτυακός blogoσυνοδοιπόρος με ...κάλυψε, αλλά μάλλον ισχύει το "άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας", οπότε συνεχίζω τη μοναχική μου προσπάθεια ...
Μια πετυχημένη αναφορά έκανε ο ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΓΑΤΟΣ, η οποία αξίζει "κλεψίματος":
Παρότι "θεόπνευστες" οι εμπνεύσεις των φίλων, ομολογώ ότι ...σχεδιαστικά δε με κάλυψαν και κάπου εδώ είναι η ώρα να σας αποκαλύψω τη δική μου έμπνευση σχετικά με το τι μού'ρχεται στο μυαλό βλέποντας το νέο σηματάκι των (α) δεξιων:

Εννοείται ότι ζητώ συγνώμη για το βρώμισμα του πρωινού σας, αλλά ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΤΗ.

Και όχι μόνο μου θυμίζει μια πληθωρική κουράδα, αλλά και η δεξιόστροφη επιμήκυνσή της δείχνει ότι ο ...χεζόμενος την έκανε βιαστικά (προς τα δεξιά, εννοείται), σαν κάποιος να τον έπιασε επ'αυτοφώρο να κοπρίζει το ξένο οικόπεδο. Από το μέγεθος του αποβλήτου, συμπεραίνω ότι ο κοπρίτης ήτο καλοζωισμένος (εδώ δε θίγουμε ανθρώπους, οπότε μην περιμένετε να σας πω ότι ήταν ο μπουχέσας ανηψιός).
Εύγε στους σχεδιαστές της αντιπολιτευόμενης (για πάντα ελπίζω) παράταξης, γιατί έπιασαν ακριβώς το σφυγμό και τις ...ανάγκες των εργοδοτών τους. Μπράβο και στον "ανοιξιάτικο" πρόεδρο, που επιτέλους μιλά ξεκάθαρα και με ευθύτητα στον ελληνικό λαό ,λέγοντάς του με ειλικρίνεια και σαφήνεια το τι τον περιμένει -εάν και- εφόσον στραβωθεί και πάλι για "να φτιάξει μια ....κουράδα μεγάλη..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: