25/11/10

κάθε σήμερα τρισχειρότερα

30 μέρες πριν τα χριστούγεννα, σύμφωνα με την ανελλιπή καθημερινή ενημέρωση, μέσω των ερτζιανών με την ευγενική και ξεσηκωτική χορηγία των Jumbo για τους ηλικιακά και μη παίδες εν ελληνικώ καμίνω, συντελούντος του αλλοπρόσαλλου καιρού (σστ! μη ξυπνήσει ο χειμώνας τη γαμήσαμε πετρελαιικά).

Αλλά, από ότι βλέπω και ακούω, μόνο τα jumbo χοροπηδούν με την ιδέα της έλευσης της στραγγιστικής γιορτής των λιπόβαρων γονεϊκών πορτοφολιών, άντε και μερικά καταστήματα, που με τις πολύχρωμες και ανοβοσβήνουσες βαριές –στυλιστικά και αισθητικά- διακοσμήσεις τους κάνοντας πράξη το: «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» ψυχορραγούν στην προσπάθειά τους να ρεφάρουν τις χαμένες εποχές των τροφαντών αγελάδων (;) οι οποίες έπεσαν θύματα κατασπαραγμού της βουλιμικής όρεξης ΟΛΩΝ μας (άι σιχτιρ γουρουνόμορφε και τερατόβαρε Αντί).

Προσωπικά, και λόγω του ότι το εμπορικό δαιμόνιο απέχει παρασάγκης από τις δεξιότητες, αλλά και από τις επαγγελματικές προτιμήσεις μου, δε μου καίγεται πρόκα, αντιθέτως μάλιστα, ελπίζω να περάσω «ήσυχα» και ανέξοδα (ναι καλά) χριστούγεννα, άλλωστε, αυτό το γέννημα και το ξαναγέννημα κάθε χρόνο αυτού του ομορφοκαμωμένου εβραιόπουλου με κούρασε, άσε που κάθε χρόνο τραβά τα πάνδεινα, τόσο αυτός, όσο και τα εντόπια ή λαθρομεταναστεύοντα εκ βουλγαροσκοπίων ερίφια, ο καθείς με τον τρόπο του βέβαια, άλλος με σταυρό και άλλος με σούβλα (από τώρα του ξεσηκωμένου γράφοντα-σβήνοντα του μύρισε άνοιξη η οποία απομάκρυνε για λίγο την απειλή του βυτιοφόρου).

Άντε και καλό πάσχα με την 4η (νομίζω) υπερατλαντική δόση βοηθείας, όπως λέμε «δώσε ένα χέρι για βοήθεια», μόνο που οι νατοϊκοί και οι ευρωπαϊκοί βοηθοί μας δεν μας δίνουν ολόκληρο το χέρι, αλλά μόνο το δάκτυλο και αυτό ντούρο και σηκωμένο για να το χρησιμοποιήσουμε κατά το δοκούν. Τους το επιστρέφω καθότι εξήλθα «λευκός» από την πρόσφατη εκλογική νομιμοποίηση της ελληνικής τρόϊκας του Γιωργοτζέφρυ με ολίγες βέβαια ενοχές για τη μη «βαμμένη» συμμετοχή μου στη «γιορτή της δημοκρατίας» …στα μούτρα μας!

Σύντροφοι, συμπότες και ομοτράπεζοι εργατοπατέρες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και δεν ξέρω εγώ ποιανού άλλου βαρυγδοπονομαζόμενου σωματείου ή ομοσπονδίας ή συνομοσπονδίας, ο αγώνας και για άλλα συμπόσια …ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

2 σχόλια:

D.Angel είπε...

Συνέχισε έτσι!
Μ αρέσει!
Φιλιά πολλάααααααα

ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ είπε...

ευχαριστώ φιλενάδα

ΥΓ. Ο γαμίκος κοπροκοκεράκος σταμάτησε (επιτέλους)